Rondreis AmerikaWanneer u van plant bent om een vakantie te boeken naar Amerika of u heeft deze al geboekt, is het handig om het één en ander te weten te komen. Daarom vertellen wij u in dit over een aantal zaken die u moet weten. Wij hopen dat u na het lezen van dit artikel een beter beeld heeft van de te verwachten situatie in Amerika.

Tips

Voor een trip naar Amerika is het handig om een goede periode hiervoor uit te kiezen. Het is namelijk zo dat de meeste mensen een bezoek willen brengen in de zomermaanden. Er zijn dan echter ook veel Amerikanen die erop uittrekken. U moet dan rekening houden met veel drukte, hogere prijzen en enorme drukte bij toeristische trekpleisters. Wanneer u de mogelijkheid heeft om een Amerika te bezoeken buiten het hoogseizoen om, is dit een aanrader. U kunt namelijk meer bezienswaardigheden bezoeken, doordat de drukte een stuk minder is.

Must see

Wanneer u de Verenigde Staten daadwerkelijk bezoekt is het leuk om een aantal bezienswaardigheden te bezoeken. Dit zijn over het algemeen de bekende plekken, zoals Times Square, Grand Canyon, Las Vegas of Yellowstone National Park.

Er zijn echter nog een aantal leuke en interessante bezienswaardigheden om te bezoeken. Dit zijn voornamelijk steden met een rijke geschiedenis, zoals New York, San Francisco, Miami, Los Angeles en Florida Keys. Door de verschillende klimaten die er in de gebieden heersen en een breed scala aan inwoners is het zeker de moeite waard om deze gebieden te bezoeken.

Bellen

Het bellen in Amerika is een stuk anders als in Nederland. Doordat Amerika zo groot is, is er géén aanbieder die heel Amerika bestrijkt. Er zijn een zestal grote aanbieders die elkaar vrijwel niet overlappen in bepaalde gebieden. Hierdoor zal u goed moeten nadenken over uw belgedrag wanneer u op reis bent in Amerika. Bellen naar Amerika kost ook een aanzienlijk bedrag. Daarom is het handig om via de Wifi contact met elkaar opnemen met hiervoor bestemde applicaties