All Inclusive vakantiesEen All Inclusive vakantie staat garant voor een ultiem ontspannen vakantie zonder zorgen. All inclusive betekent letterlijk alles inclusief. Naast de vlucht, transfer en accommodatie zijn ook het eten en drinken inbegrepen bij de reissom. Voordelen hiervan zijn dat je precies weet waar je aan toe bent en je geen zorgen hoeft te maken over wat je vanavond wilt eten. All Inclusive vakanties worden aangeboden in verschillende soorten en maten en in bijna alle vakantielanden.

 

Inbegrepen bij een All Inclusive vakantie

De inhoud van een All Inclusive vakantie verschilt per land en/of accommodatie. In principe zijn de vlucht, transfer van en naar de accommodatie en ook de accommodatie in de reissom inbegrepen. Daarnaast zijn ook de maaltijden en drankjes inbegrepen. Bij diverse hotels of resorts zijn naast de maaltijden en drankjes ook diverse snacks en andere lekkernijen inbegrepen. Qua drankjes kan de All Inclusive formule verschillen. Er zijn hotels waarbij alleen de drankjes tijdens de maaltijden of tot een bepaald tijdstip inbegrepen zijn. Bij andere hotels zijn drankjes zelfs 24 uur per dag inbegrepen. Bij het ene hotel zijn alleen de frisdranken, bier en wijnen All Inclusive. Bij het andere hotel of resort zijn ook de sterke dranken inbegrepen. Ook zijn er hotels waarbij toegang tot bepaalde faciliteiten of voorzieningen tot de All Inclusive formule behoren zoals toegang tot een wellnesscenter, bioscoop of fitnessruimte.

Voordelen van een All Inclusive vakantie

Het grootste voordeel van een All Inclusive vakantie is dat je weet waar je aan toe bent. Je betaalt een bepaald bedrag voor je vakantie en daarbij zit alles inbegrepen. Vakantiegangers komen hierdoor niet voor onverwachte kosten te staan. Een ander voordeel is dat je tijdens een verblijf niet extra hoeft te betalen voor eten, drinken of bepaalde faciliteiten. Je kan je portemonnee op in je kluis laten liggen. Een All Inclusive vakantie zorgt daarnaast voor een zeer ontspannen vakantie. Voor alles wordt gezorgd, vakantiegangers kunnen onbezorgd genieten van het heerlijke eten, drinken en alle faciliteiten en hoeven nergens over na te denken.

All Inclusive bestemmingen

Populaire bestemmingen voor een All inclusive vakantie zijn bijvoorbeeld Spanje, Egypte en Turkije. Hier kan men terecht voor een geweldige All Inclusive vakantie tegen een scherpe prijs. Deze landen liggen op korte afstand vliegen en kennen de meest prachtige en bijzondere badplaatsen. Hier treft men tal van luxe resorts en hotels die een All inclusive vakantie aanbieden. Ook landen zoals Cuba, Mexico of de Dominicaanse Republiek behoren tot de mogelijkheden. Deze landen liggen op iets meer vliegafstand van Nederland maar deze prachtige bestemmingen bieden ook vele All Inclusive zonvakanties aan.