Mystery bij Center Parcs is een concept waarbij je als vakantieganger wordt verrast door Center Parcs. Het idee is eigenlijk ontstaan vanuit de gedachte dat veel mensen moeite hebben met het maken van een keuze uit de vele leuke Center Parcs vakantieparken die er in binnen- en buitenland te vinden zijn. Center Parcs biedt daarom nu de mogelijkheid om te kiezen voor Mystery bij Center Parcs. Hierbij boek je een ‘mystery vakantie’ en wordt je verrast met het park waar je uiteindelijk terecht komt. Je weet dus nooit waar je naartoe gaat. Spannend!

Laat je verrassen door Mystery bij Center Parcs

Mystery bij Center Parcs is ideaal voor iedereen die wel zeker weet dat de vakantie doorgebracht moet gaan worden op een vakantiepark van Center Parcs, maar die niet zeker weet op welk park van deze vakantietopper. Het is dan ook lastig kiezen uit al die leuke parken. Als je een Mystery bij Center Parcs boekt, dan is het een verrassing waar je naartoe gaat. Dit betekent dat je wel gegarandeerd op een leuk vakantiepark terecht komt, maar dat je niet zelf hoeft te kiezen op welke. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het doorhakken van knopen als het om de vakantie gaat.

Voordelig vakantie met Mystery bij Center Parcs

Als je Mystery bij Centerparcs boekt, dan betaal je al minder dan wanneer je het park zelf uitkiest. Je betaalt minder om lekker verrast te worden. Echter, het kan nog goedkoper dan dat. Ga naar de website www.actiecodesvakantie.nl en bekijk daar de actiecodes die op dat moment actief zijn. Er zijn regelmatig diverse actiecodes voor leuke kortingen op vakanties bij Center Parcs.